Pikatestisarjat

Pikatestit on suunniteltu käytettäväksi silloin, kun vaaditaan alustava seulontatestitulos, ja ne ovat erityisen hyödyllisiä rajoitetuissa resursseissa.
• Korkealaatuinen
• Nopea (10–2 tuntia) ja helppo suorittaa.
• Agglutinaatioon, immunokromatografiaan, immunopisteeseen ja / tai immunosuodatukseen perustuvat testit.
• soveltuvat yksittäisille tai rajoitetulle näytemäärälle ja vaativat vain vähän tai ei lainkaan lisälaitteita, mikä tekee niistä taloudellisempia kuin ELISAt täysin varustetuissa laboratorioissa.
• Mahdollisuus säilyttää huoneenlämmössä pitkään.
• Saman päivän tulokset tarjoavat mahdollisuuden hoitoon ajoissa.

Creative Diagnostics on nopeasti kehittyvä biotekniikkayritys, joka tarjoaa huipputeknologiaan perustuvia tuotteita ja palveluita. Tarjoamme korkealaatuisia kotiterveydenhoitopaketteja, kuten HIV-pikatesti, malarian pikatesti, nopea dengue-testi, syfilisitesti ja influenssatesti. Nämä yksivaiheiset nopean testin sarjat on toimitettu yli 100 maahan ulkomaille.

rapikit
rapikit

Mitkä ovat hyödyllisen pikatestaussarjan ominaisuudet?

Tehokkaalle pikatestisarjalle on tunnusomaista erittäin herkkä ja erityinen; sen on oltava helppokäyttöinen ja siinä on oltava kaikki tarvittavat ohjeet pakkauksessa; hyödyllinen pikatestisarja ei ole invasiivinen; tulosten tulisi olla selkeästi näkyviä ja testin olisi oltava yksinkertaisia ​​varastointivaatimuksia.

Mitkä ovat käytettävissä olevat erityyppiset pikatestisarjat?

  • Dengue-testisarjat ovat sarjoja, joita käytetään dengue-viruksen varhaiseen havaitsemiseen. American Journal of Tropical Medicine and Hygiene -lehden tutkijoiden raportissa todettiin, että SD Dengue Duo -pikatestisarja on hyödyllinen, herkkä ja spesifinen akuutin dengue-infektion diagnosoinnissa.
  • HBsAg-testipakkauksia käytetään hepatiitti B -infektion testaamiseen ihmisen seerumissa tai plasmassa. Hepatiitti B -infektio leviää tartunnan saaneiden henkilöiden tartunnan saaneesta verestä tai kehon eritteistä. Hepatiitti B -pinta-antigeenin (HBsAg) esiintyminen potilaan näytteessä on merkki infektion diagnoosista.
  • HIV-testipakkauksia käytetään HIV-viruksen alustavaan diagnosointiin. On asianmukaista käyttää sitä pikatestillä HIV: n varhaiseen havaitsemiseen korkean esiintyvyyden olosuhteissa. kun raskaana olevan naisen on tarkoitus mennä synnytykseen eikä häntä ole aiemmin testattu; mahdollisen altistumisen jälkeen virukselle seksuaalisesti tai tartunnan saaneen neulan kautta tai kun potilas kieltäytyy laskimopunktiosta.
  • Syfilisitestaussarjoja käytetään Treponema Pallidum -markkerin nopeaan havaitsemiseen kuppa-infektion diagnosoimiseksi.
  • Malarian pikatestisarjoja käytetään malarian loisen läsnäolon nopeaan havaitsemiseen potilaiden veressä. Sarjoissa käytetty mekanismi havaitsee spesifiset antigeenit (proteiinit), joita malariaparasiitit tuottavat tartunnan saaneiden ihmisten veressä. Verta saadaan potilailta sormenpistomenetelmällä.
  • Chikungunya-testipakkauksia käytetään diagnosoimaan Chikungunya-kuume, hyttysten välittämä tauti, joka tunnistetaan pääasiassa trooppisissa ja subtrooppisissa maissa. Testauspakkauksessa käytetään ihmisen verta, seerumia tai plasmaa Chikungunya-viruksen kvalitatiiviseen havaitsemiseen.
Rapid-Test-Kits
Rapid-Test-Kits
  • pylori-pikatestisarjoja käytetään Helicobacter pylorin havaitsemiseen, joka sijaitsee suolen limakalvossa ja joskus se voidaan havaita pohjukaissuolen tai ruokatorven kohdunulkoisessa mahakudoksessa. H. pylori -patogeenia esiintyy 90%: lla potilaista, joilla on pohjukaissuolihaava, ja 50-80%: lla potilaista, joilla on mahahaava. Tämän bakteeripatogeenin havaitseminen on tärkeää, koska saatavilla on lääkkeitä, jotka hävittävät H. pylori -organismin.

FOB Rapid Test

TFO-N601 1 kit Ask for price

FOB Rapid Test

TFO-N602 1 kit Ask for price

MONO Rapid Test

IMO-N402 1 kit Ask for price

Lead Rapid Test Kit

700001 96T
EUR 200
Description: Feed Test

Estriol Rapid Test Kit

100058 96T
EUR 100
Description: Milk Test

Melamine Rapid Test Kit

abx092011-50tests 50 tests
EUR 444

Neomycin Rapid Test Kit

100010 96T
EUR 85
Description: Milk Test

Colistin Rapid Test Kit

100026 96T
EUR 100
Description: Milk Test

Flunixin Rapid Test Kit

100028 96T
EUR 85
Description: Milk Test

Melamine Rapid Test Kit

400002 96T
EUR 100
Description: Milk Test

Paraquat Rapid Test Kit

N002 96T
EUR 100
Description: Milk Test

Carbaryl Rapid Test Kit

N007 96T
EUR 100
Description: Milk Test

Fipronil Rapid Test Kit

N013 96T
EUR 100
Description: Milk Test

Melamine Rapid Test Kit

abx092011-100l 100 µl
EUR 175

Melamine Rapid Test Kit

abx092011-1ml 1 ml
EUR 437.5

Melamine Rapid Test Kit

abx092011-200l 200 µl
EUR 287.5

Jätä kommentti