Suppliers3Helix tarjoaa tutkijoille ja kliinikoille uusia työkaluja kollageenihistopatologian tutkimiseen ja uusien diagnostiikan, kosmetiikan ja terapioiden kehittämiseen. 3Helix tarjoaa uusia kollageeniin kohdistuvia peptidejä, nimeltään Collagen Hybridizing Peptides (CHP), jotka tunnistavat suoraan vahingoittuneet kollageenimolekyylit ihmisen ja eläimen kudoksissa.
 
 

Fluoresoivat ja luminesoivat koettimet pienten lääkemolekyylien ja biopolymeerien leimaamiseen sekä proteiinien, nukleiinihappojen ja elävien solujen havaitsemiseen. Fysiologiset ja neurologiset koettimet, kuten kalsiumindikaattorit ja membraanipotentiaalianturit.
 
 

Abbexa, Cambridge Science Park, Yhdistynyt kuningaskunta, joka tarjoaa biologisia työkaluja biotieteiden, lääkekehityksen ja biotekniikan aloille, joissa on primaarisia vasta-aineita, sekundäärisiä vasta-aineita, proteiineja, ELISA-sarjoja ja entsyymejä sekä muita tutkimuksessa käytettäviä sarjoja ja työkaluja. Laadukkaat, testatut tuotteet biolääketieteen tutkimusmarkkinoille.
 
 

Tarjoa innovatiivisia, korkealaatuisia määrityssarjoja, rekombinanttiproteiineja, vasta-aineita ja muita tutkimusvälineitä, kuten Counting Kit-8 (CCK-8).
 
 

Abcepta on johtava primaarivasta-aineiden valmistaja, jolla on yli 15 vuoden kokemus. Laadukkaat vasta-aineet ja niihin liittyvät tuotteet lääkkeiden löytämiseen ja akateemisiin laboratorioihin maailmanlaajuisesti. Tutkimusalueet, jotka vaikuttavat terveyteen ja sairauksiin, mukaan lukien syöpä, aineenvaihdunta, kardiovaskulaarinen, neurotiede ja kantasolut.
 
 

Laaja luettelo elintarviketurvallisuuden ELISA-sarjoista ja korkealaatuisista biologisista tuotteista, kuten proteiinit, vasta-aineet ja ELISA-sarjat monenlaisille kohteille, kuten sytokiinit, kasvutekijät, kemokiinit, hormonit, virusantigeenit ja rekombinanttiproteiinit.
 
 

Abnova valmistaa yli 50000 vasta-ainetta, 20000 rekombinanttiproteiinia, 6000 vasta-aineparia / -sarjaa ja yli 1.100 kala-anturia. Laaja valikoima ELISA-sarjoja ja vasta-ainepareja.
 
 

Johtava toimittaja yli 1 298 000 tieteellisen tutkimuksen tuotteelle maailmanlaajuisesti. Vasta-aineet ja niihin liittyvät biotieteelliset tuotteet. Nyt osa Origene Europea.
 
 

Rekombinanttiproteiinien, lääkekohteiden, entsyymien ja vasta-aineiden valmistaja, joka on sitoutunut tukemaan syöpäimmunoterapiaa lääkeyrityksille, biotekniikkayrityksille, CRO: lle, kliinisille laboratorioille ja akateemisille laboratorioille CAR-T-soluterapian tavoitteet. Kuumat kohteet (PD1, CD3E, TIGIT, ROR), ELISA-sarjat terapeuttisille ELISA-sarjoille.
 
 

AddexBio tarjoaa erilaisia ​​korkealaatuisia ja erikoistuneita ihmisen ja eläimen solulinjoja, erilaisia ​​primaarisoluja, kuolemattomia soluja, soluviljelyväliaineita ja reagensseja sekä soluperäisiä molekyylibiologisia tuotteita tutkimusyhteisölle.
 
 

Polyklonaalisten ja monoklonaalisten vasta-aineiden tuotantoon erikoistunut ruotsalainen yritys, joka tarjoaa 1.000 primaarivasta-ainetta kasvi- ja leväsolubiologiseen tutkimukseen.
 
 

Laadukkaat plasmidi-DNA, proteiinit, entsyymit, vasta-aineet ja Cas9-tutkimushankkeet auttavat saavuttamaan uraauurtavia edistysaskeleita biotieteessä.
 
 

Tuotemerkki sisältää Zymolyase, Cellufine, Cultrex, Alvetex, RNAbee ja RNAStat, mukautetun monoklonaalisen vasta-aineen tuotannon, mukautetun proteiinin ilmentämisen ja polyklonaaliset vasta-aineet.
 
 

AnaSpec tarjoaa asiantuntemusta peptideistä, detektioreagensseista, vasta-aineista, määrityspakkauksista, oligonukleotideista ja qPCR-sarjoista. Laaja tuotevalikoimamme luettelo ja mukautetut biokemikaalit ja reagenssit ovat tutkijoiden käyttämiä perustutkimuksissa, suuritehoisissa seulonnoissa ja lääkkeiden löytämisessä. AnaSpecin johtaviin mukautettuihin palveluihin kuuluvat peptidisynteesi, määrityksen kehittäminen, vasta-ainetuotanto ja oligonukleotidisynteesi.
 
 

Johtaja reagenssien valmistuksessa kalvoproteiinitutkimuksia ja mukautettua kemiallista synteesiä varten. PESUAINEET, LIPIDIT, MUOTO, KORKEAT STANDARDIT.
 
 

Laaja validoitujen neurotieteen vasta-aineiden luettelo ja joukko palveluja, joita ohjaa tiukka ja vakiintunut laadunhallintajärjestelmä.
 
 

Laaja valikoima biokemikaaleja biokemiaa, solubiologiaa, mikrobiologiaa ja molekyylibiologiaa varten. Reagenssit puhdistamiseen, vertailustandardit ympäristöanalyyseille, palvelut ja orgaanisten ja epäorgaanisten yhdisteiden mukautettu synteesi.
 
 

Korkealaatuiset vasta-aineet, vasta-ainesuositukset (P / P-vuorovaikutuksen polku, PTM kokonais- / modifioiduille proteiineille, kontrolli- ja ELISA-DUO: t), vasta-ainepaneelit (Ab ryhmitelty niiden tieteellisen merkityksen mukaan), ELISA-sarjat.
 
 

Yli 1000 solupohjaista määritystä solujen terveydelle, aineenvaihdunnalle, lisääntymiselle, sytotoksisuudelle. Saatavana myös elintarvike- ja maatalousmääritykset.
 
 

AthenaES® on bioteknisten reagenssien valmistaja ja toimittaja tutkimus-, lääke- ja teollisuussovelluksiin. Tuotteita ovat: proteiiniekspressio- ja taittopakkaukset, solureaktioreagenssit, erikoisproteiinit, entsyymimääritykset, kromatografia.
 
 

Aurion kehittää ja valmistaa kattavan tuotesarjan korkealaatuisimpia immunokultaa ja apureagensseja: tavanomaisia ​​kulta-konjugaatteja sekä allekirjoitustuotteita, kuten ultranopeat ultranopeat immunokulmakonjugaatit, elektronimikroskopialuokan hopeaparannusreagenssi R-Gent SE-EM ja Aurion BSA-c ™, inkubointipuskurilisäaine taustan minimoimiseksi.
 
 

Peptidit, neuropeptidit ja biokemikaalit, aminohapot, substraatit, estäjät, hartsit.
 
 

Asiantuntija verenkeräysputkissa, jotka on suunniteltu tarjoamaan turvallinen, standardoitu keräys, joka auttaa vähentämään preanalyyttisiä virheitä (DNA, RNA, ccfDNA ja proteiinien säilyttäminen).
 
 

Vasta-aineet virtaussytometrialle, WB & IHC. Proteiinit, ELISA-sarjat ja ELISPOT. Magneettinen solujen erotus.
 
 

Laadukkaat qPCR-reagenssit, proteaasin estäjäkokteilit, proteiinimäärityssarjat, Mouse Direct PCR -sarja (genotyypitykseen) uskomattomilla kustannussäästöillä.
 
 

Bio X Cell on johtava erittäin puhtaiden vasta-aineiden toimittaja, joka kohdistaa sekä hyvin karakterisoidut että uudet hiiren antigeenit suurina määrinä, joita tarvitaan in vivo prekliinisissä tutkimuksissa. Vasta-aineemme ovat vakiintuneita ja niillä on laaja julkaisutiedot. Toimitamme näitä vasta-aineita erinomaisiin hintoihin ja tuemme niitä poikkeuksellisen asiakas- ja teknisen tuen avulla.
 
 

Erikoistunut lääkeaineiden solunsisäisiin luovutusjärjestelmiin DNA: ta, plasmidi-DNA-plasmideja, siRNA: ta ja vasta-aineita varten.
 
 

BioChain on johtava pakastettujen ja FFPE-kudosten tarjoaja monille lajeille kudosperäisten näytteiden, kuten DNA, RNA ja proteiini, lisäksi. Laaja valikoima suosittuja ELISA-sarjoja ja paljon muuta BioChain tarjoaa innovatiivisia näytteenvalmistustyökaluja ja reagensseja biotieteelliseen tutkimukseen.
 
 

Biomagneettiset helmet ja erottaminen.
 
 

Suurimmat laadukkaiden eläinseerumien toimittajat monista erilaisista lajeista. Soluviljelyseerumit ja niihin liittyvät reagenssit sekä kontrollimatriisit ja taudin tilamateriaali.
 
 

Kudosmikrosäteet IHC, ISH, FISH, TUNEL kohden. Parafiini ja jäädytetyt kudosleikkeet, proteiiniryhmät, reaaliaikainen RT-PCR ja telomeraasin havaitsemispakkaus.
 
 

Gluteeni ELISA -sarja, joka on päällystetty monoklonaalisella R5-vasta-aineella (Mab), joka tunnistaa gliadiinien, sekaliinien ja hordeiinien yhteisen epitoopin.
 
 

Biomarkkerimääritykset ja reagenssit syövän varhaiseen havaitsemiseen käytettäväksi kliinisissä ja tutkimusympäristöissä.
 
 

Vasta-aineet, proteiinit, reagenssit, pienet molekyylit ja täydellinen valikoima ELISA-sarjoja ja biologisia työkaluja tutkimusprosessin parantamiseksi edelleen.
 
 

Bio SB suorittaa tutkimus-, kehitys-, tuotanto-, jakelu- ja markkinointitoimintoja ainutlaatuisille immunohistokemian (IHC) ja immunosytokemian (ICC) tuotteille, jotka täyttävät korkeimmat kansainväliset standardit sovelluksille molekyylipatologiassa, syöpätutkimuksessa, mikrobiologiassa, immunologiassa ja genetiikassa. CE-vasta-aineet, kudos- / solulinjan mikrosäteet ja detektiojärjestelmät ja -laitteet (kustannustehokas TintoRetriever-painekeitin).
 
 

Laadukas eläinseerumi, mukaan lukien naudan sikiön seerumi, ja soluviljelytuotteet soluviljelyä varten.
 
 

Mukautetut vasta-aineet, proteiinit ja peptidituotanto, hybridooman sekvensointi.
 
 

Innovatiiviset ja nopeat patogeenien, pilaavien organismien, geneettisesti muunnettujen organismien ja allergeenien havaitsemisjärjestelmät reaaliaikaisella PCR: llä. Foodproof®- ja microproof®-tuotelinjoissa on myös sarjoja näytteiden valmistamiseksi. Saatavana myös ELISA-sarjoja allergeenien havaitsemiseen.
 
 

BIOTEM tarjoaa korkean lisäarvon ratkaisuja polyklonaalisten ja monoklonaalisten vasta-aineiden ja immunomääritysten mukautettuun kehittämiseen (ELISA & LFIA). Yritys tukee asiakkaitaan tarjoamalla räätälöityjä ratkaisuja tuotekehitys-, diagnostiikka- ja terapeuttisiin projekteihinsa.
 
 

Biotium on johtava innovatiivisten fluoresenssin havaitsemistekniikoiden ja tuotteiden toimittaja biotieteelliseen tutkimukseen.
 
 

Määrityspaketit, vasta-aineet, rekombinanttiproteiinit ja entsyymit sekä muut innovatiiviset tutkimusvälineet apoptoosin, aineenvaihdunnan, solujen lisääntymisen, solupaineen, solujen vaurioiden ja korjausten, diabeteksen, liikalihavuuden ja metabolisen oireyhtymän, kantasolubiologian, geenisäätöjen, signaalinsiirron tutkimiseen.
 
 

Yli 4000 tuotteen valmistaja, mukaan lukien rekombinanttiproteiini (biotiniloitu), aktiiviset rekombinanttientsyymit, entsyymikompleksit, rekombinanttisolulinjat, biokemialliset ja solupohjaiset määritykset. Seulonta- ja profilointipalvelut ja suuret irtomäärät.
 
 

Maailmanlaajuinen johtaja immunomääritysten kehittämisessä ja valmistuksessa. Autoimmuunisairaudet, syöpämerkit, syljen ELISA, steroidimarkkerit, tartuntataudit, eläinlääketieteellinen tutkimus.
 
 

Biotieteiden yhteistyön johtaja, Caliber Scientific® edustaa portfoliota biotieteiden yrityksistä useilla tärkeimmillä vertikaalimarkkinoilla: Anatrace (pesuaineet ja lipidit), BioServUK (mukautetut IVD Ab ja proteiinit), Tiivistetyt erotukset (HPLC), EdgeBio (sekvensointi), Kalon Biological (MMR) määritykset), mikrolyyttiset ja molekyylimitat (kristallografia), proteiinikaari (proteiinipuhdistus).
 
 

Laadukkaat tuotteet, jotka helpottavat solutoiminnan ja taudin taustalla olevien mekanismien löytämistä: hapetusstressimääritykset, solupohjaiset määritykset, viruksen ilmentämis- ja puhdistusreagenssit, pienet GTPaasipaketit ja reagenssit.
 
 

Biotekniikkayritys, joka kehittää kantasolututkimuksia ja terapeuttisia tuotteita regeneratiiviselle lääketieteelle kardiologiassa, onkologiassa, diabeteksessa ja neurologiassa. Kaikki Celprogenin biologiset tuotteet, mukaan lukien kantasolut, syövän kantasolut, iPC: t ja väliaineet, mukaan lukien ECM: t, on valmistettu ja valmistettu Yhdysvalloissa.
 
 

Vasta-aineet, entsyymit, cDNA signaalitranduktiotutkimuksiin, kantasolututkimus, ESGRO, soluviljely, Brdu-leimaaminen, immunovärjäys, detektiopakkaukset, laaja valikoima vasta-aineita IHC: lle
 
 

Kollageeni, kollagenaasi, monoklonaaliset vasta-aineet ja erilaiset määrityssarjat käytettäväksi allergian, niveltulehduksen, sidekudoksen ja nefriittiin liittyvässä tulehdustutkimuksessa.
 
 

Tuotejohtaja korkealaatuisille ja luotettaville nanobodipohjaisille reagensseille, mukaan lukien: nanokehot, GFP-immunosaostustuotteet (GFP-Trap), mCherry / RFP-pudotus, toissijaiset nanokehot, Spot-tag, validoidut vasta-aineet, GFP-helmet, Myc-leimattujen proteiinien IP, Live Cell Imaging, superresoluutio mikroskopia ja Mass Spec -tuotteet.
 
 

Homogeeninen Time Resolved Fluorescence (HTRF®), läpimurto tekniikka, jonka edistyneet ominaisuudet edelleen parantavat ja nopeuttavat lääkkeiden löytöprosessia.
 
 

Erikoistunut monimutkaisten molekyylien, stabiilien isotooppileimattujen yhdisteiden ja liuottimien, metaboliittien, epäpuhtauksien, glukuronidien, kiraalisten yhdisteiden, välituotteiden mukautettuun synteesiin mg / gramma-asteikolla. Yli 200 + tutkijaa toimii kahdessa paikassa – Hyderabadissa ja Torontossa löytämässä huippuluokan kemikaaleja.
 
 

ELISA-sarjat, jotka sisältävät useita alueita, jotka sisältävät sytokiinia, signaalitransduktiota, CD- ja tarttumismolekyylejä, entsyymi ja kinaasi, aineenvaihdunta, endokrinium, luontainen immuuni, lisääntymisimmuuni, infektioimmuniteetti, kasvainimmuuni (apoptoosi, kasvainmerkintä), autoimmuniteetti, immunomodulaattori, Verenkiertoelimistö (sydämen markkeri), hematologinen järjestelmä, pieni molekyyli (hormoni), ravintoravinteet jne. Saatavana monenlaisille lajeille.
 
 

Laaja valikoima ainutlaatuisia ja rutiininomaisia ​​biotieteellisiä tutkimustuotteita yli 40 japanilaisesta laboratoriosta.
 
 

Primaariset ja sekundääriset vasta-aineet. Mukautettu vasta-ainetuotanto ja peptidisynteesi.
 
 

Laaja valikoima korkealaatuisia normaaleja ihmisen ja eläimen soluja, soluviljelyväliaine ja reagenssit, FISH-koettimet, kudosryhmät, mikro-organismit ja varusteet. Lisäksi tarjoamme myös sarjaan liittyviä palveluja, kuten solupalvelut, biosample-palvelut ja histologiapalvelut tutkijalle projektinsa parantamiseksi ja nopeammaksi.
 
 

Genomiikan ja proteomiikan tuotteiden ja palvelujen valmistaja ja toimittaja. Transfektoidut stabiilit solulinjat, viruspartikkeli, kloonit, CRISPR / Cas9-geeninmuokkausalusta, Aptamers, RNA-interferenssituotteet.
 
 

Hiiren ja rotan monoklonaalisten vasta-aineiden tuotanto hybridoomatekniikalla, ihmisen, apinan, kanin, kanan, koiran, laaman ja kamelin monoklonaalisten vasta-aineiden tuotanto käyttämällä erilaisia ​​vasta-ainekirjastotekniikoita (mukaan lukien faaginäyttö, bakteerinäyttö ja hiivanäyttö). Ammattitaitoinen vasta-aineiden perusteellisen humanisoinnin ja affiniteettikypsytyksen suorittaminen faaginäytön ja DNA-mutageneesin avulla. Yhden domeenin vasta-ainepalvelu, de novo vasta-aineiden sekvensointi, yhden luukun CAR-T-terapian kehittäminen.
 
 

Laadukkaat rekombinanttiproteiinit, vasta-aineet ja antigeenit, diagnostiset entsyymit ja farmaseuttiset entsyymit.
 
 

Johtava vasta-aineiden, virusantigeenien, innovatiivisten diagnostisten komponenttien ja kriittisten määritysreagenssien valmistaja ja toimittaja. Sopimus biologisten tutkimus- ja tuotekehitys- ja valmistuspalveluiden käytöstä diagnostiikkavalmistajille sekä GMP-biologisten tuotteiden valmistus biofarmaseuttisille markkinoille.
 
 

Entsyymit biotieteelliseen tutkimukseen ja lääkkeiden, elintarvikkeiden, alkoholin, oluen, hedelmämehun, kankaan, paperin, nahkatavaroiden jne. Tuotantoon.
 
 

Yli 10000 erilaista ELISA-sarjaa 37 lajille; yli 6000 vasta-ainetta, korkealaatuisia rekombinanttiproteiineja prokaryoottisen ja eukaryoottisen ilmentämisjärjestelmän kautta; pienimolekyyliset antigeenit ja standardit, joita käytetään lääkejäämissä, elintarviketurvallisuus ja erinomaiset proteiinit ja vasta-aineet diagnostiseen käyttöön.
 
 

Cygnus Technologies tarjoaa biotekniikan ja biolääketeollisuuden hyvin validoiduilla, kätevillä mikrotiitterilevy-ELISA-menetelmillä isäntäsoluproteiinien havaitsemiseksi erityisistä rekombinanttiekspressiojärjestelmistä ja bioprosessikontaminanteista, joita käytetään viljelyalustoissa, sekä vuohien ja nautojen siirtogeenisistä ekspressiojärjestelmistä.
 
 

Toimittaja diagnostisissa testipakkauksissa käytettäväksi kliinisessä laboratoriossa ja tutkimuslaboratorioissa. ELISA ja nopea testi ihmisille ja eläinlääketieteelle, diagnostiikka, endokrinologia – erityisesti syljen diagnostiikka, tartuntataudit, autoimmuniteetti, biogeeniset amiinit, kasvainmarkkerit ja elintarvikeanalyysi.
 
 

Hiiren ja rotan monoklonaaliset vasta-aineet, jotka kohdistuvat dendriittisoluihin ja niiden mikroympäristöön, tarjoten siten työkalut tutkimukseen ja diagnostiikkaan. Blood B Booster: sarja monen lajin B-solujen aktivoimiseksi ja kuolemattomaksi. Palvelu: monoklonaalisten vasta-aineiden tuotanto ja B-solujen kuolemattomuus.
 
 

Detroitin tutkimus- ja kehitystoiminta on erikoistunut ympäristöterveyteen, verenpainetautiin ja syöpään liittyvään tutkimukseen, mukaan lukien biologisesti aktiiviset eikosanoidit, COX: t, CYP: t, glutationi-S-transferaasit, oksidatiivinen stressi, DNA-vauriot.
 
 

Yritys keskittyi invasiivisten sienitautien (IFD) varhaisen, nopean ja innovatiivisen in vitro -diagnostiikan kehittämiseen. IFD-paneeli, panfungaalinen, spesifiset sieni- ja tartuntabakteerit.
 
 

Laaja valikoima Sanger-sekvensointireagensseja ja kulutushyödykkeitä sekvensoinnin kokonaiskustannusten alentamiseksi (terminaattoreiden, liimalevyjen sulkijoiden, 96-kuoppisten optisten levyjen poisto), PCR-amplikonipuhdistus, bakteerien genomisen DNA: n eristäminen, kemiallisesti kompetentit bakteerisolut, EnzSAP (vaihtoehto Exosapiin).
 
 

EP Clone IVD -luokan vasta-aineet ovat kanin monoklonaalisia vasta-aineita, jotka on kehitetty erityisesti käytettäväksi yksinomaan patologialaboratorioissa formaliiniin kiinnittyneiden parafiiniin upotettujen kudosten immunohistokemialliseen värjäykseen.
 
 

Eurofins DiscoverX kehittää ja valmistaa huippututkimuksia, stabiileja solulinjoja, membraanivalmisteita, entsyymejä ja reagensseja lääkkeiden löytämiseen. & tarjoaa tuoteratkaisuja laajimmista ja kattavimmista vakiintuneista biokemiallisista ja solupohjaisista määrityksistä, solulinjoista ja reagensseista sekä räätälöityjen määritysten kehittämispalveluista tutkimuksen nopeuttamiseksi ja ehdokkaasi siirtämiseksi lääkkeiden löytöputken kautta
 
 

Pienen ja suuren mittakaavan synteesin asiantuntija Eurogentec ehdottaa laajan valikoiman reagensseja, sarjoja ja kulutustarvikkeita Life Science -sovelluksiin, kuten mukautetut oligonukleotidit, korkean suorituskyvyn PCR / qPCR-sarjat ja reagenssit (mukaan lukien erittäin puhtaat Diamond Taq® DNA -polymeraasit), luettelovärit , peptidit ja vasta-aineet.
 
 

EXBIO valmistaa ja toimittaa vasta-aineita maailmanlaajuiseen jakeluun. Myynti OEM-perusteella ja irtotavarana on yrityksen ydinliiketoiminta. Vahva tutkimus ja kehitys hybridoomatekniikalle, rekombinanttiproteiinien ja vasta-aineiden rakentamiselle.
 
 

FineTest on ISO9001: 2008 -sertifioitu valmistaja, joka tarjoaa täyden valikoiman laadukkaita tutkimuspaketteja, jotka sisältävät yli 6000 ELISA-sarjaa ja vasta-aineita, vastaavia ELISA-avustajareagensseja, rekombinanttiproteiineja jne. Kilpailukykyisellä hinnalla ja laadukkaalla tasolla.
 
 

Vasta-aineet, puhdistetut antigeenit, ELISA-sarjat ja erikoistutkimustuotteet sisältävät CD: t, sydänmarkkerit, sytokiinit ja kasvutekijät, väärinkäyttö- ja TDM-lääkkeet, hedelmällisyys ja raskaus, hormoni / steroidit, tartuntataudit, neurotieteet, kasvainmerkinnät ja paljon muuta.
 
 

Suuri ja jatkuvasti laajeneva valikoima huippuluokan pienimolekyylisiä reagensseja, jotka on suunniteltu helpottamaan kaikenlaista biotieteellistä tutkimusta. Mukautetut kemialliset kirjastot.
 
 

Fujifilm Wako on maailmankuulu erittäin puhtaiden laboratoriokemikaalien ja reagenssien toimittaja. Tuotevalikoimaamme kuuluu yli 40 000 korkealaatuista tuotetta tutkimukseen ja kehitykseen.
 
 

RNA-häiriöt, geenien havaitsemisjärjestelmät, ensimmäisen juosteen sDNA, satunnaiset alukkeet, adapterit, linkkerit, alukkeet, RT-PCRmer ™, OligoProber ™, geneettiset työkalut ja reagenssit, PCR-tuotteet.
 
 

Differentiaalinäyttö, RNA-eristys- ja puhdistussarjat, PCR-kloonausjärjestelmät, PerfectWestern-kontit.
 
 

Genlantis tarjoaa kattavan valikoiman erikoistuotteita, jotka soveltuvat transfektion / transformaation, geenien ilmentämisen, geenien hiljentämisen, RNA-interferenssin, primaarisen soluviljelmän, steriloinnin, proteiiniekspressiojärjestelmien ja proteomiikan alueille.
 
 

Geeni- ja peptidisynteesi, proteiinin ilmentyminen ja puhdistus, vasta-ainetuotanto. One Step Western Blot -sarja WB: n nopeaan kehittämiseen ilman sekundaarisia vasta-aineita.
 
 

GenWay Biotech tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman vasta-aineita, proteiineja, ELISA-sarjoja ja muita reagensseja vain tutkimuskäyttöön.
 
 

Glentham Life Sciences on johtava hienokemikaalien, raaka-aineiden, reagenssien ja biotieteiden tuotteiden toimittaja.
 
 

Hepariiniresistentti uudelleenlaskeva ratkaisu: Kääntäkää hepariinien ja heparinoidien vaikutus APTT-, SACT- ja NAPTT-testeissä.
 
 

Haematologic Technologies valmistaa korkealaatuisia plasmasta peräisin olevia hyytymisproteiineja (ihmisen, hiiren, naudan), vasta-aineita, tekijäpuutteisia plasmoja ja veren keräysputkia, jotka on tarkoitettu in vitro -tutkimukseen.
 
 

HansaBioMed Life Sciences Ltd tarjoaa laajimman valikoiman tuotteita ja tuotteita, jotka on omistettu eksosomitutkimuksille Life Science -sovelluksille maailmanlaajuisilla markkinoilla.
 
 

Korkealaatuiset, innovatiiviset ja edulliset molekyylisytogeneettiset tuotteet molekyylisyöpätutkimukseen ja -diagnostiikkaan.
 
 

Rekombinantit ihmisproteiinit kantasolubiologiassa, immunologiassa ja soluterapiassa: Ovatko eläimistä ja ksenosta vapaita, joilla on korkeampi bioaktiivisuus ja parempi puoliintumisaika luonnollisen glykosylaation ja natiivin hetero-dimeerin muodostumisen (verrattuna hiiren, CHO: n ja Ecolin) takia Are tag -vapaa ja niillä on suurempi stabiilisuus soluviljelmässä. Validoitu yli 200 viitteessä. Voi olla saatavana cGMP-asteikolla kliiniseen käyttöön.
 
 

ELISA-sarjat tutkimukseen ja diagnostiikkaan neurotieteen, endokrinologian, onkologian, infektiosairauksien, autoimmuniteetin, immunologian jne. Aloilla
 
 

Neurotieteen korkealaatuisten primaaristen polyklonaalisten ja monoklonaalisten vasta-aineiden valmistaja. Abs: t Parkinsonin, Alzheimerin taudin, epilepsian ja aivokohtausten, nivelreuman, skitsofrenian, Lou Gehrigin ja Huntingtonin sairauksien merkkiaineiden havaitsemiseksi. Vasta-aineet, joiden aikaisemmat nimet olivat Diasorin, Incstar ja ImmunoNuclear.
 
 

ImmuSmol on keskittynyt ”immunoglobuliineihin [vasta-aineisiin] pieniä molekyylejä vastaan”. Vaikka perinteiset vasta-aineet tunnistavat vain suuret molekyylit, kuten proteiinit, ImmuSmol suunnittelee ja kehittää vasta-aineita, jotka kykenevät kohdistamaan pienimolekyylipainoisia kokonaisuuksia (<900 Da). Aminohapot, lipidit, sakkaridit, toksiinit, lääkkeet ja käytännössä kaikki pienet molekyylit voidaan siten käsitellä suurella affiniteetilla ja spesifisyydellä. Pienimolekyyliset vasta-aineet ovat täysin yhteensopivia nykyisten vasta-ainepohjaisten tekniikoiden kanssa ja avaavat aivan uudenlaisen mahdollisuuden tutkimukseen, diagnostiikkaan ja terapiaan. Kolme ydinsovellusta: • Tutkimusvasta-aineet – validoidut primaarivasta-aineet,
 
 

Maailman johtava ympäristötesteissä allergeenien (allergia, astma ja sisäilman laatu) suhteen. Puhdistettujen allergeenien valmistaja tutkimukseen ja diagnostiseen käyttöön. Palvelut.
 
 

Vallankumoukselliset tuotteet ihmisten ja eläinten kudosten yksinkertaiseen, nopeaan ja taustattomaan IHC-värjäykseen. Innovexin IHC-järjestelmät saattavat värjäysprosessin loppuun 60 minuutissa ihmiskudoksille ja 90 minuutissa eläinkudoksille.
 
 

DNA-näytteet, DNA-syljenkeräyslaitteet ja monet DNA-eristys-, stabilointi- ja niihin liittyvät sarjat.
 
 

Sieppaamattomat ELISA-määritykset virologialle, parasitologialle ja tulehduksille, ELISA-määritykset tukemaan rokotteilla estettävien tautien, kuten tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko, seurantaa. Näytetyypit ovat oraalinen neste, plasma ja seerumi, diagnostiset sarjat hematologiaa varten, tahrat mikroskopiaa varten ja laboratorioreagenssit.
 
 

KAMIYA BIOMEDICAL COMPANY tarjoaa biotieteellisiä tuotelinjoja, jotka sisältävät tuhansia ihmisten ja eläinten biomarkkerimäärityksiä prekliinisiä testejä varten, ja täyden valikoiman kliinisiä diagnostisia ja tutkimusimmunomääritystuotteita.
 
 

Kingfisher Biotech, Inc. on erikoistunut eläinlääketieteen ja eläinmallien perustutkimukseen. Tarjolla olevia tuotteita ovat rekombinanttiproteiinit, polyklonaaliset ja monoklonaaliset vasta-aineet, Tee-se-itse-ja RTU ELISA -sarjat yli tusinalle lajille.
 
 

Proteiinielektroforeesijärjestelmät ja esivaletut geelit, PCR-monistusreagenssit, transfektioreagenssi, suora PCR, nukleiinihappopuhdistussarjat ja ELISA-sarjat sytokiinille, immunoglobuliinit.
 
 

Biotieteiden tutkimustuotteet (proteiinit, peptidit, ELISA: t, vasta-aineet) ja solukannat.
 
 

Bakteeritoksiinitutkimusreagenssit, kuten koleratoksiini, hinkuyskätoksiini, lipopolysakkaridit, vasta-aineet, konjugaatit, botuliiniketjut. Toksiineja voidaan käyttää sairausmallien, mikrobiomarokotteiden ja elävien bioterapeuttisten aineiden tutkimiseen. Myös cGMP: n sopimusvalmistusominaisuudet.
 
 

Biokemikaalit, estäjät, agonistit, modulaattorit ja bioaktiiviset seulontakirjastot.
 
 

Merck, Millipore, Calbiochem, Novabiochem ja Novagen: joukko biotieteellisiä tutkimustuotteita vasta-aineina, biokemikaaleina ja estäjinä sekä peptidisynteesireagensseina.
 
 

Mercodia on maailman johtava korkealaatuisten immunomäärityssarjojen kehittäjä, valmistaja ja jakelija. Olemme erikoistuneet ELISA-määrityksiin sekä kliinisiin että tutkimussovelluksiin, erityisesti diabeteksen, liikalihavuuden ja sydän- ja verisuonitautien aloilla. Tarjoamme määrityksiä, jotka soveltuvat sekä ihmis- että eläinmalleihin. Spesifisin Glucagon ELISA -sarja glukagonin määrittämiseksi ilman merkittävää ristireaktiivisuutta muihin kiertäviin pro-glukagonista johdettuihin peptideihin, esim. Glysentiiniin.
 
 

DNA / RNA-synteesi -DNA / RNA-oligonukleotidit (modifioimattomat, modifioidut, erilaiset puhtaustasot), qPCR-koettimet (TaqMan, Molecular Beacons, LNA, MGB jne.), SiRNA ja antisense-oligonukleotidit (esim. 2′-MOE), Premium-oligonukleotidit (esim. molekyylidiagnostiikkaan), Pilot-mittakaavan synteesi (grammoina), ISO 9001 ja ISO 13485.
 
 

Maailman johtava nykyaikaisten seulojen, reagenssien, muiden tarvikkeiden ja instrumenttien toimittaja proteiinirakenteen määrittämiseksi röntgenkristallografialla.
 
 

MONOSAN®-tuotevalikoima sisältää korkealaatuisia monoklonaalisia ja polyklonaalisia vasta-aineita ja reagensseja, jotka on kehitetty, tuotettu ja kaupallistettu ISO 9001: 2015 -järjestelmän mukaisesti. Erityisesti IHC- ja IF-tutkimuksiin valitut vasta-aineet jäädytetyissä ja FFPE-kudosleikkeissä.
 
 

Yli 55 000 biotieteiden tuotetta: biokemikaalit, labware, instrumentit, vasta-aineet (Cappell-tuotemerkki), sarjat ja reagenssit. Myydyimmät tuotteet: paksusuolitulehdusluokan dekstraani, mykoplasman poistoaine, FASTPREP-homogenisaattori, jossa on hajottamatriisi, ja täydelliset sarjat DNA: n, RNA: n ja proteiinin uuttamiseen (maaperästä, ulosteista, kasveista, kudoksista, sienistä / bakteereista jne.).
 
 

Tuotteet ovat ainutlaatuisia vesiliuospohjaisia ​​reagensseja, jotka voivat uuttaa DNA: ta, RNA: ta ja proteiinia haastavista näytteistä, kuten pakastetusta kokoverestä, ulosteesta, puusta jne. AquaPlasmid on ainoa yksiliuoksinen reagenssi DNA: n uuttamiseen.
 
 

Myriad RBM: n Human MAPs -palvelu edustaa markkinoiden kattavinta valikkoa kvantitatiivisista, multipleksoiduista immunomäärityksistä. Ihmisen MAP: t tarjoavat käsityksen useista reiteistä auttaakseen paremmin ymmärtämään taustalla olevaa biologiaa. Yli 300 proteiinia saatavilla. Mittaus alkaa 40 ul: sta näytettä (seerumia, plasmaa ja muita nesteitä).
 
 

Funktionaaliset biopolymeerit, nanohiukkaset, leimatut proteiinit, vasta-aineet, entsyymit, peptidit ja nukleotidit, rikkaat reaktiiviset molekyylit fluoresenssimerkintää, peglaatiota, biotinylointia ja biokonjugaatiota varten.
 
 

Fosforylaation ja modifikaation ilmentäjä – valtion spesifiset monoklonaaliset vasta-aineet ja muut innovatiiviset reagenssit signaalitransduktio- ja Alzheimer-tutkimukseen, suuritehoiseen seulontaan (HTS) ja proteomiikkaan.
 
 

Nanovex Biotechnologies tarjoaa tuotteita ja palveluita nanobioteknologian alalla: yhdisteiden ja bioyhdisteiden nanokapselointi nanohiukkasissa tai PLGA-nanohiukkasissa, nanomateriaalien pintamodifiointi polymeerejä tai proteiineja käyttäen, muun muassa biokonjugaatio, Pronanosomit (käyttövalmiit tuotteet nanoviivojen saamiseksi nopeasti) ja helppo tapa), metalliset nanohiukkaset ja transfektioreagenssit.
 
 

Reagenssit ja menetelmät neurotieteen ja kantasolujen tutkimukseen. Kokenut myös diabeteksen-liikalihavuuden, immuunivasteen, endokrinologian, apoptoosin havaitsemisen sekä sydän- ja verisuonitautien ja syöpätutkimusten parissa. Tuotteet sisältävät vasta-aineita, määrityksiä, ensisijaisia ​​hermosoluja, astrosyyttejä, kondrosyyttejä, hermosolujen esiasteita ja mesenkymaalisia kantasoluja.
 
 

Kemotaksis: kammiot ja tarvikkeet. Kertakäyttöiset ja uudelleenkäytettävät kammiot. Suodattimet, monikaivaiset lisävarusteet, blindwell- ja boyden-kammiot tukevat tuotteita.
 
 

Erikoistunut räätälöityihin peptidisynteesipalveluihin, luettelopeptideihin ja biokemikaaleihin. Se tarjoaa myös merkittyjä bioanalyyttisiä peptidistandardeja, entsyymisubstraatteja ja estäjiä.
 
 

Ensiluokkaiset näytevalmistepaketit Exosome RNA -eristyssarjoille Virtsanäytteen valmistelupakkaukset Ihmisen identiteetin testaussarjat Syljenäytteiden valmistelupakkaukset Veri / plasma / seeruminäytteiden valmistelupakkaukset DNA-puhdistuspaketit RNA-puhdistussarjat Proteiinipuhdistussarjat
 
 

Tarjotaan vasta-aineita, proteiineja, lysaatteja, ELISA-sarjoja ja muuta globaalille biotieteelliselle yhteisölle. Apoptoosi, syöpä, DNA-korjaus, lipidit ja aineenvaihdunta, neurotiede, kantasolumerkit.
 
 

cDNA-kloonikokoelma (haettavissa oleva geenipankki, jossa on yli 30 000 ihmisen täyspitkää TrueClone-cDNA-kokoelmaa ja yli 25 000 TrueORF-cDNA-kloonia) ja täyspitkät ihmisen proteiinit, jotka ilmentyvät nisäkässoluissa, ihanteellinen toiminnallisiin tutkimuksiin.
 
 

Oxford Expression Technologies on rekombinantin proteiinin ilmentämisalalla toimiva biotekniikkayritys ja bakuloviruksen ilmentämisen tunnustettu huippuyksikkö.
 
 

Asiantuntijasi soluviljelyn ympärillä. Yritys valmistaa ensiluokkaisia ​​laadukkaita tuotteita ja erinomaista palvelua soluviljelmille, kuten seerumit, väliaineet, seerumittomat järjestelmät, biologiset aineet ja muut reagenssit. PAN-Biotech takaa korkeimman laadun kilpailukykyiseen hintaan.
 
 

Niemimaa tarjoaa korkealaatuisia entsyymi-immunomäärityssarjoja (EIA / ELISA), vasta-aineita (polyklonaaliset ja monoklonaaliset) ja tarvikkeita biotieteiden tutkimiseksi.
 
 

Sytokiinit ja rekombinanttiproteiinit, korkealaatuisimmat tuotteet: Immunosäätelyproteiinit, interleukiinit, CSF: t, kasvutekijät, kemokiinit, interferonit, adipokiinit, TGFß / BMP-proteiinit, neurotrofiinit, FGF: t, TNF-ligandit / -reseptorit, defensiinit, polyklonaaliset vasta-aineet, polyklonaaliset vasta-aineet , ELISA-sarjat.
 
 

Fytopatologia- ja fysiologiayritys, joka tarjoaa: Kasvikudosviljelyalustoja, molekyylibiologian tuotteita, biokemikaaleja ja reagensseja, mikrobiologisia väliaineita, pienet laboratoriotarvikkeet ja tarvikkeet, siementen elinkelpoisuuden testaus.
 
 

Vasta-aineet, polypeptidit ja solu- ja molekyylibiologian, lääketieteellisen tutkimuksen ja patologian testit. AAV-vasta-aineet ja ELISA: t, faaginäyttö.
 
 

ProImmunen varhaiset tuotteet olivat Pro5® MHC Pentamers, joita käytetään havaitsemaan epitooppispesifiset immuunisolut, jotta ne voidaan analysoida ihmisen verinäytteistä. Vuonna 2016 käyttöönotetut Pentamers ja ProT2® MHC Class II -tetrameerit ovat edelleen osa ProImmunen ydinliiketoimintaa.
 
 

ProSci tarjoaa laajan vasta-aineluettelon, proteiineja ja lysaatteja sekä laajan vasta-ainepalvelun räätälöityjen vasta-aineiden tuotantoon (yksi domeeni, kanin monoklonaalinen jne.).
 
 

Proteomic-yritys: kromatografiapylväät, hartsit (Ni-NT, GST, Protein A …), spin-kolonni ja rikastin, IPTG, nopea (Coomassie) ja reaaliaikainen tahra, palvelut (kolonnin pakkaus, proteiiniekspressio jne.).
 
 

Proteintech valmistaa kaikki vasta-aineet talossa kokoproteiini-immunogeeneistä, mikä mahdollistaa laadun ja validoinnin täydellisen hallinnan. Proteintech-vasta-aineilla on korkea spesifisyys ja toistettavuus, ja ne taataan kaikilla lajeilla ja kaikissa sovelluksissa vakiona. Kaikki validointitiedot ovat käytettävissä. Proteintechin tulevaisuuden suunnitelman mukaan niiden vasta-aineet on validoitava RNAi: lla vasta-ainespesifisyyden mittana.
 
 

DNA-, RNA- ja proteiinieristyssarjat biologisista näytteistä (veri ja kudos).
 
 

Vallankumouksellinen monoklonaalisten vasta-aineiden muodostus, joka on kehitetty laajasta joukosta antigeenispesifisiä B-soluja, joihin ei voida päästä perinteiseen hybridoomatekniikkaan. Tätä menetelmää on käytetty menestyksekkäästi korkealaatuisten kanin ja vuohen monoklonaalisten vasta-aineiden kehittämiseen, kuten anti BRAF V600E, Mutant H3 Histone abs ja monet muut erittäin spesifiset kohteet.
 
 

Syljen biomarkkerit Elisa-sarjat (estradioli, DHEA, kortisoli, progesteroni, C-reaktiivinen proteiini jne.) Ja syljen keräystarvikkeet.
 
 

Yli 21.000 hyvin karakterisoitua korkealaatuista monoklonaalista vasta-ainetta, yli 6.000 IHC (P): lle, yli 2.500 ChIP: lle, laaja valikoima vasta-aineita FACS: lle ja yli 83.000 konjugaattivasta-aineita FITC, agaroosi, PE, HRP, TRITC, biotiini, AP, APC, AlexaFluor sekundaaristen vasta-aineiden tarpeen poistamiseksi. IgG: tä sitovat proteiinit. Yli 6.500 transfektoitua lysaattia. Ihmisen ja hiiren vaimentimet (siRNA, shRNA, lentivirusväripartikkelit). CRISPR / Cas9 yli 18.000 ihmisen ja hiiren geenille. Yli 175 000 ChemCruz-biokemikaalia. Lisäreagenssit.
 
 

Selenotsyymi on ainutlaatuinen maailmanlaajuinen rekombinanttisten selenoproteiinien toimittaja. Käytämme huipputekniikkaa, joka on saatu yli 30 vuoden tutkimuksesta Karolinska Institutetissa Tukholmassa, Ruotsissa. Rekombinanttijärjestelmän avulla voimme tuottaa puhdistettuja ja aktiivisia selenoproteiineja. Tuotevalikoimaamme kuuluu yli 25 selenoproteiinia, joissa voimme lisäksi tuottaa useimpia muita luonnossa esiintyviä selenoproteiineja tai muita räätälöityjä synteettisiä selenokysteiiniä sisältäviä proteiineja tarpeen mukaan.
 
 

Selleck Chemicals toimittaa yli 3000 estäjää, joita käytetään solun signalointireittien tutkimiseen, seuraten viimeisintä tietettä. Selleckin bioaktiiviset seulontakirjastot koostuvat yli 2100 pienestä molekyylistä, joilla on validoitu biologinen ja farmakologinen aktiivisuus esillä prekliinisten ja kliinisten tutkimusten avulla, ja monet niistä ovat FDA: n hyväksymiä yhdisteitä.
 
 

Sigma-tuotevalikoima kudosdiagnostiikan työnkulkuun histologian, sytologian, bakteriologian ja hematologian aloilla. Loistavista värjäysliuoksista ja käyttövalmiista testipakkauksista Biological Stain Commission (BSC) -sertifioituihin väriaineisiin, sentrifugointiväliaineisiin ja IHC-reagensseihin. Liuottimet ja kiinnittimet mikroskopianäytteiden valmisteluun, kiinnitysvälineet rutiini- ja fluoresoiviin sovelluksiin sekä kudoksen laadunvalvontalevyt
 
 

Aktiiviset ja aktiiviset kinaasit, aktiiviset fosfataasit, peptidisubstraatit, proteiinit, reagenssit, vasta-aineet.
 
 

SAB on monien vasta-aineiden, erityisesti fosfospesifisten vasta-aineiden, esiintyjä solusignaalitransduktion tutkimuksessa, syövässä, kantasoluissa, immunologiassa, neurotieteessä, apoptoosissa, tartuntatauteissa ja muilla alueilla.
 
 

Edulliset korkealaatuiset reagenssit: Proteiinit, vasta-aineet, sarjat, transfektioreagenssit, entsyymit, hartsit ja muut tutkimusvälineet.
 
 

Solaris Chem on yksityinen kanadalainen yritys, joka työskentelee hienojen orgaanisten materiaalien alalla, syntetisoi ja toimittaa puolijohteita elektroniikkateollisuudelle ja akateemiselle tutkimus- ja kehitystoiminnalle vuodesta 2007. Tutkimus- ja kehitysohjelmamme on keskittynyt pääasiassa fullereeni C60: n innovatiivisten ja mittatilaustyönä valmistettujen puolijohteiden synteesiin / C70-johdannaiset, väriaineet, pienet molekyylit ja polymeerit, jotka on erityisesti suunniteltu käytettäviksi orgaanisissa aurinkosähköissä (OPV), orgaanisissa transistoreissa (OTFT), orgaanisissa valoa emittoivissa diodeissa (OLED) sekä terveys- ja biotekniikoissa
 
 

St John’s Laboratory Ltd toimittaa tutkimusvasta-aineita, jotka keskittyvät voimakkaasti korkeakouluyhteisön palvelemiseen laadulla, toistettavuudella ja luotettavuudella vasta-aineiden validoinnin avulla.
 
 

Uudet erittäin fluoresoivat konjugoidut polymeerinanohiukkaset (CPNsTM), kyky saavuttaa ainutlaatuinen kirkkaus poikkeuksellisen lämpö-, valokuva- ja kemiallisen stabiilisuutensa avulla, mullistavat monenlaisia ​​in vitro ja in vivo -sovelluksia tarvitsematta muuttaa laboratorioprotokollia (virtaussytometria, ELISA , FiSH, IHS ja lateraalivirtausmääritykset).
 
 

StressMarq-tuotevalikoima (yli 7 000 tuotetta) primaarisia vasta-aineita, vasta-ainekonjugaatteja, proteiineja, immunomäärityspaketteja ja pieniä molekyylejä yhdistää biotieteitä, mukaan lukien syöpätutkimuksia, sydän- ja verisuonitauteja, solujen signalointia ja neurotieteen tuotteita. Oksidatiivisen stressin, lämpöshokkiproteiinien ja DNA-vaurioiden asiantuntija.
 
 

SYnAbs on yhden luukun CRO, joka tuottaa ja valmistaa innovatiivisia rotan ja marsujen monoklonaalisia vasta-aineita In Vitro -diagnostiikkaan ja biofarmaseuttiseen tutkimukseen ja kehitykseen. SYnAbs: lle on tunnusomaista erityisesti immunoglobuliiniluokan ja -alaluokan spesifiset monoklonaaliset sekundääriset vasta-aineet rotan, hiiren ja ihmisen immunoglobuliineille.
 
 

XerumFree ™ kehitetään lisättäväksi perussoluviljelyalustaan, joka korvaa naudan sikiön seerumin. Se on täysin vapaa eläin- ja ihmisperäisistä yhdisteistä.
 
 

Toronto Research Chemicals tarjoaa laajan luettelon 50000 tuotteesta, ja se on erikoistunut tarjoamaan korkealaatuisia biokemikaaleja räätälöityinä pakkauskokoina tarvittavien määrien täyttämiseksi.
 
 

Vasta-aineet, biokemikaalit, kloonaus, viljelyväliaineet, GF ja sytokiinit, sarjat ja määritykset, ligtiinit, seerumit, kudokset.
 
 

Vazyme Biotech Co., Ltd. valmistaa reagensseja molekyylibiologiaan, seuraavan sukupolven sekvensointiin (NGS) ja myös IVD-reagensseja.
 
 

Käyttövalmis, valmiiksi valmistettu rekombinantti adenovirus ja AAV, mukaan lukien rekombinaasit, fluoresoivat kontrollimarkkerit / reportterit, miRNA, shRNA, sgRNA ja CRISPR / Cas9. Yhdistetyt adenoviruksen ja rekombinantin adenoon liittyvän viruksen (AAV) mukautetut palvelut, mukaan lukien vektorisuunnittelu / kloonaus, pakkaaminen / tuottaminen, monistaminen, puhdistus ja titraus.
 
 

Vektorilaboratoriot, osa Maravai LifeSciences -yhtiötä, on globaali markkinajohtaja immunohistokemian, immunofluoresenssin, glykobiologian ja biokonjugaation reagenssien merkinnöissä ja havaitsemisessa. Vuonna 1976 perustettu luettelo, jossa on yli 600 testattua reagenssia ja sarjaa, ovat sairauksien ja terapeuttisten tutkijoiden käytössä ympäri maailmaa, ja se on mainittu yli 350 000 vertaisarvioidussa tieteellisessä julkaisussa.
 
 

VectorBuilder on kehittänyt helppokäyttöisen verkkopohjaisen käyttöliittymän, jossa on valtava kokoelma vektorirunkoja, promoottoreita, ORF-elementtejä, tunnisteita ja fluoresoivia markkereita, mikä mahdollistaa todella mukautetun kloonauksen vain muutamalla hiiren napsautuksella ja tarjoaa korkealaatuista virustuotantoa (Lenti, Adeno, AAV, MMLV, MSCV ja Baculovirus), BAC-modifikaatio, cDNA / shRNA / CRISPR-kirjastot ja stabiili solulinjan muodostus.
 
 

Johtava innovatiivisten DNA-uuttotekniikoiden toimittaja. DirectPCR® DNA Extraction System on yhden putken järjestelmä DNA: n nopeaan valmistamiseen hiiren hännistä, korvakappaleista, keltuaisen pussista ja viljelysoluista. Järjestelmän avulla saadut DNA-uutteet ovat yhteensopivia genomisen PCR: n kanssa genotyyppien muodostamiseksi.
 
 

Maailmanlaajuinen johtava räätälöityjen peptidien ja vasta-ainepalveluiden edustaja biotieteiden ja biotekniikan teollisuudelle muodostettiin sulautumalla New England Peptide (perustettu 1998) ja Peptides International (perustettu 1983).
 
 

Erikoistuneet ELISA-testiin ja tartuntatautien pikatesteihin, ne toimittavat tunnettuja HEV-IgM ELISA- ja HEV-IgG ELISA (Hepatiitti E -virus, HEV) CE-merkittyjä.
 
 

Biokemikaalien ja entsyymien, kuten kollagenaasin, trypsiinin, papaiinin, elastaasin ja deoksiribonukleaasin I., ensisijainen valmistaja.
 
 

Terveyden seuranta ELISA-määritykset sisältävät kaikki yleiset patogeenit, kuten MHV, TMEV, PVM, Sendai, EDIM ja MAD. Myös ainutlaatuiset määritykset, kuten Native MPV, Native RPV, Pasteurella ja Helicobacter. Mukautettavat multipleksiset ELISA-määritykset, jotka ovat täysin ainutlaatuisia teollisuudessa, jopa 6 erilaista tulosta yhdestä kuopasta.
 
 

Myynnin ja palvelujen organisointi vaativiin sovelluksiin biotieteiden markkinoilla: reagenssit, vasta-aineet, kemikaalit ja määrityssarjat
 
 

Zeta valmistaa ja myy korkealaatuisia vasta-aineita auttaakseen patologeja diagnosoimaan ihmissairauksia. Laadukkaat diagnostiset vasta-aineet parafiini-immunohistokemialle, monospesifiset hiiren monoklonaaliset vasta-aineet.
 

Jätä kommentti